Vacature: Jurist

De Vlaamse Regulator voor de Media werft een Jurist aan.

De functie in het kort:

Als jurist bij de Vlaamse Regulator voor de Media bied je juridische ondersteuning bij de toezichtstaken en algemene werking van de VRM. Je dagelijkse taken richten zich in het bijzonder op de ondersteuning van de algemene kamer en de kamer voor onpartijdigheid en bescherming van minderjarigen van de VRM.

Een greep uit het gevarieerde takenpakket:

  • Voorbereiden van de dossiers voorafgaand aan de vergaderingen van beide kamers: synthetiseren van informatie, leden wegwijs maken in het dossier, aandachtspunten en bijzonderheden in kaart brengen, opzoekwerk verrichten om context te kunnen schetsen, ...
  • Na de vergaderingen instaan voor de redactie van de ontwerpen van beslissing
  • In samenwerking met advocaten dossiers opvolgen en voorbereiden wanneer een beroep tegen een beslissing van de VRM wordt ingesteld bij de Raad van State.

Naast jouw werkzaamheden voor beide kamers fungeer je als vast aanspreekpunt voor de economisten binnen het team wat betreft de regels rond de stimuleringsregeling en sta je hen bij met juridische ondersteuning en advies. 

Je komt terecht in een kleinschalig team van gedreven juristen die zich scharen achter 1 gemeenschappelijke visie, namelijk de VRM mee uitbouwen tot hét keurmerk op gebied van media binnen de Vlaamse audiovisuele sector.

Solliciteren kan tot en met 28 februari 2024.
Alle informatie en mogelijkheid tot solliciteren op de website werkenvoorvlaanderen.

donderdag, 8 februari 2024