Vacature: Audiovisueel Onderzoeker

De Vlaamse Regulator voor de Media werft een Audiovisueel Onderzoeker aan.

De functie in het kort:

Ingeval van aanvragen voor een vergunning of aanmelding als omroep wordt steeds een voorafgaand onderzoek aangaande de conformiteit met de terzake gestelde voorwaarden gevoerd door de onderzoekscel die hierover rapporteert aan de algemene kamer.

De onderzoekscel voert eveneens doorlopend en op volledig autonome wijze monitoringopdrachten uit met betrekking tot de uitzendingen van de Vlaamse radio- en televisieomroepen.

De onderzoekscel voert het onderzoek bij klachten die bij de VRM worden neergelegd evenals bij bijzondere opdrachten op verzoek van de Vlaamse Regering.

Als administratief-technische onderzoeker Radio voer je plaatsbezoeken uit bij en monitor je radio-uitzendingen van Vlaamse omroepen ter controle van de naleving van reglementeringen, normen, ed. teneinde hierover te rapporteren zodat de gepaste acties kunnen ondernomen worden.

Daarnaast verleen je administratieve ondersteuning aan de teamverantwoordelijke en aan de eindrapportering inzake de diverse opdrachten voor de algemene kamer van de VRM teneinde bij te dragen tot een vlotte, efficiënte administratieve werking van de onderzoekscel.

Ben jij administratief sterk en wil je dossiers en gegevens beheren? Maak jij er een punt van te zorgen dat (interne) processen efficiënt, correct en klantvriendelijk verlopen en dat procedures, wet en regelgeving worden gerespecteerd? Dan ben jij misschien de onderzoeker die we zoeken.

Interesse? Alle informatie en sollicitatieformulier kan je hier terugvinden.

Solliciteren kan tot en met 11 februari 2020.

woensdag, 22 januari 2020