VRM werft aan : Kantoorcoördinator (m/v)

De Vlaamse Regulator voor de Media gaat over tot de aanwerving van een kantoorcoördinator (m/v - niveau B - deskundige).

Inhoud van de job:

Bij de VRM ben je het aanspreekpunt voor de thema’s P&O, financiën en begroting, ICT en facility.

Dit zowel voor het personeel, als voor het management: gedelegeerd bestuurder en Raad van Bestuur en externen (andere diensten, leveranciers, …). Hierdoor fungeer je als verbindingspersoon voor en tussen deze partijen.

Door je dienstverlening zorg je ervoor dat de VRM en haar medewerkers zo optimaal en efficiënt mogelijk kunnen functioneren en de organisatiedoelstellingen kunnen bereikt worden. Je kan hiervoor beroep doen op centrale dienstenverleners (dienstencentrum CJSM, boekhoudkantoor, sociaal secretariaat) waar experten in bovenstaande thema’s je bijstaan.

Zonder een echte specialist te zijn, beschik je daarom over voldoende affiniteit en inzicht in deze thema’s. We verwachten ook dat je een aantal andere taken van financieel-administratieve aard voor je rekening neemt, en dat je voldoende flexibel bent om, indien nodig, tijdelijk bijkomende opdrachten te aanvaarden.

Solliciteren?

Solliciteren voor deze functie kan via de website van Jobpunt: https://www.jobpunt.be/vacatures/kantoorco%C3%B6rdinator-20651

Solliciteren uiterlijk op maandag 9 maart 2015.

 

 

maandag, 23 februari 2015

Afbeeldingen

Collega gezocht