Routebeschrijving met de wagen

Vanuit Antwerpen (via A12)

Volg de A12 richting Brussel centrum langs het paleis van Laken (R21) tot aan het kanaal. Draai rechts af. Volg de Groendreef (N201) tot aan de kleine ring (R20). Draai linksaf en volg ongeveer 600 meter. Draai links de Koning Albert II-laan (N288) in. Volg rechtdoor tot aan de rotonde. Steek de rotonde over. U rijdt dan opnieuw de Koning Albert II-laan op. Sla vervolgens de eerste straat rechts in (Volksstraat). Aan de linkerkant, onmiddellijk achter het Graaf de Ferrarisgebouw, kunt u de parkeergarage inrijden.

Vanuit Antwerpen (via E19)

Neem de E19 richting Brussel. Volg de grote ring (R0) richting Luik/Namen/Brussel. Neem de E40 richting Brussel centrum. Blijf de N23 volgen tot aan de rotonde. Rijd richting Wetstraat (N3) tot aan de kleine ring (R20). Draai rechtsaf en volg de ring ongeveer 1,8 km tot aan de Koning Albert II-laan (N288). Sla rechtsaf en rijd rechtdoor tot aan de rotonde. Steek de rotonde over. U rijdt dan opnieuw de Koning Albert II-laan op. Sla vervolgens de eerste straat rechts in (Volksstraat). Aan de linkerkant, onmiddellijk achter het Graaf de Ferrarisgebouw, kunt u de parkeergarage inrijden.

Vanuit Gent

Volg de E40 richting Brussel centrum. Rijd verder op de R20 tot ongeveer 800 m voorbij het kanaal. Draai links de Koning Albert II-laan (N288) in. Blijf rechtdoor rijden tot aan de rotonde. Steek de rotonde over. U rijdt dan opnieuw de Koning Albert II-laan op. Sla vervolgens de eerste straat rechts in (Volksstraat). Aan de linkerkant, onmiddellijk achter het Graaf de Ferrarisgebouw, kunt u de parkeergarage inrijden.

Vanuit Leuven

Neem de E40 richting Brussel centrum. Volg de N23 tot aan de rotonde. Rijd richting Wetstraat (N3) tot aan de kleine ring (R20). Draai rechtsaf en volg de ring ongeveer 1,8 km tot de Koning Albert II-laan (N288). Sla rechtsaf en blijf rechtdoor rijden tot aan de rotonde. Steek de rotonde over. U rijdt dan opnieuw de Koning Albert II-laan op. Sla vervolgens de eerste straat rechts in (Volksstraat). Aan de linkerkant, onmiddellijk achter het Graaf de Ferrarisgebouw, kunt u de parkeergarage inrijden.