Thesisprijs

Thesisprijs 2019!

Net zoals de voorgaande jaren organiseert de Vlaamse Regulator voor de Media in 2019 opnieuw zijn Thesisprijs! Met de organisatie van deze prijs wil de VRM het onderzoek stimuleren naar onderwerpen die aansluiten bij zijn werkzaamheden / werkterrein.

Thema en voorwaarden

De thesis/masterproef behandelt een onderwerp dat aansluit bij de werkzaamheden / het werkterrein van de Vlaamse Regulator voor de Media. Thema’s die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld de mediaregelgeving en -bewaking, de verschillende vormen van commerciële communicatie op radio / televisie, mediaconcentratie, evoluties in de journalistiek / mediasector, bescherming van minderjarigen…. (niet-exhaustief)

Elke student(e) die afstudeert in een media-, marketing-, economische-, communicatiegerichte of juridische opleiding (niet-exhaustief) kan met zijn of haar thesis/masterproef waarvoor men minstens 15/20 heeft gehaald, in het jaar van zijn of haar promotie deelnemen aan de “Thesisprijs Vlaamse Regulator voor de Media”.

De thesis/masterproef is in het Nederlands of Engels geschreven.

De Thesisprijs staat open voor hogeschool- en universiteitsstudenten en voor master-na-master-studenten. Doctoraatsverhandelingen kunnen niet deelnemen aan de Thesisprijs van de VRM.

Indienen

Je inzending voor de Thesisprijs moet ons ten laatste bereiken op 1 oktober 2019.

Prijs?

De winnaar van de Thesisprijs ontvangt een geldprijs van 1.000 euro, de tweede 600 euro en de derde 400 euro.

 

Het volledige reglement is na te lezen op deze pagina.


Op de hoogte blijven van de Thesisprijs? Dat kan op de Thesisprijs-pagina op Facebook! Met een "vind ik leuk" op de pagina ontvang je als eerste alle info!