MARKTANALYSE - raadpleging

MARKTANALYSE - Raadpleging over ontwerpen van beslissing betreffende de goedkeuring van de referentieaanbiedingen van Telenet en VOO in het Nederlandse taalgebied - wholesaletoegang tot het digitale en analoge tv-aanbod 

CONTEXT

Op 29 juni 2018 heeft de Conferentie van Regulatoren van de elektronische Communicatiesector (CRC) een beslissing genomen met betrekking tot de analyse van de markt voor televisieomroep in het Nederlandse taalgebied.

Overeenkomstig deze beslissing dienen de betreffende kabeloperatoren, Telenet en Voo, hun netwerken open te stellen voor alternatieve operatoren door wholesaletoegang tot het digitale en analoge TV-aanbod aan te bieden. Zij moeten, als bijhorende transparantieverplichting, hiervoor een referentieaanbieding publiceren.

RAADPLEGING

De twee ontwerpen van beslissing van de VRM die ter openbare raadpleging voorliggen, analyseren of de kwalitatieve aspecten van de referentieaanbiedingen van Telenet en Voo, conform zijn aan de CRC-beslissing van 29 juni 2018 met betrekking tot de analyse van de markt voor televisieomroep in het Nederlandse taalgebied. 

Reacties op de raadpleging (over de ontwerpen en de referentieaanbiedingen) kunnen, uiterlijk tot 26 mei 2020, per e-mail worden gestuurd naar [email protected].

Tuesday, 14 April 2020