Regelgevingskader openstelling kabel helemaal afgerond

De CRC (de Conferentie van Regulatoren voor de elektronische Communicatiesector, waarin de Vlaamse Regulator voor de Media, de Conseil supérieur de l'audiovisuel, de Medienrat en het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie verenigd zijn) heeft de beslissingen aangenomen die de tarieven vastleggen die Brutélé, Coditel (Numericable), Tecteo en Telenet, mogen aanrekenen aan de operatoren die via de kabel televisie- en breedbanddiensten willen verstrekken.

Naast de eigenlijke beslissing (betreffende het Nederlandse taalgebied) vindt u hieronder ook een mededeling. Daarin wordt toegelicht hoe praktisch te werk wordt gegaan, samen met een rekenblad in excel met daarin de wiskundige vertaling ervan. (Deze toelichting is illustratief en niet-bindend).

Persbericht: Het regelgevingskader voor de openstelling van de kabel is nu helemaal afgerond (pdf)

Gemeenschappelijke mededeling van de CRC betreffende de bepaling van de wholesaletarieven voor toegang tot de kabelnetten (pdf)

Beslissing van de CRC van 11 december 2013 betreffende de wholesaletarieven voor de diensten voor toegang tot de kabelnetwerken in het Nederlandse taalgebied (pdf)

Date: 
Thursday, December 12, 2013 - 5:15pm